fbpx
URIME DITA NDËRKOMBËTARE E ROMËVE

URIME DITA NDËRKOMBËTARE E ROMËVE

Në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, universiteti “Haxhi Zeka” shpreh respektin dhe vlerësimin për kontributin e madh të komunitetit rom në kulturën, historinë dhe diversitetin tonë të pasur.

Urime 8 prilli, Dita Ndërkombëtare e Romëve!

Translate »