fbpx
UNIVERSITETI “HAXHI ZEKA” ME RRITJE KATERSHIFRORE NE WEBOMETRICS

UNIVERSITETI “HAXHI ZEKA” ME RRITJE KATERSHIFRORE NE WEBOMETRICS

Edhe një arritje e jashtëzakonshme e Universiteti “Haxhi Zeka” në renditjen më të fundit të Webometrics.
Universiteti “Haxhi Zeka” ka siguruar një pozicion prestigjioz në nivelin kombëtar të arsimit të lartë duke u renditur për 1323 vende më lart, duke shënuar një moment të rëndësishëm në rrugëtimin drejt ekselencës. Në një botë të drejtuar gjithnjë e më shumë nga digjitalizimi dhe ekselenca, kjo arritje ripohon përkushtimin tonë për të nxitur inovacionin, transferin e njohurive dhe integritetin akademik.
Ndërsa reflektojmë mbi këtë arritje, është thelbësore të njohim përpjekjet kolektive të fakulteteve, personelit akademik dhe administrative, studentëve dhe të diplomuarve tanë. Secili anëtar i komunitetit tonë universitar ka luajtur një rol ngrittjen e institucionit dhe në rritjen e dukshmërisë sonë nacionale e mw gjerw. Nga iniciativat kërkimore novatore deri te programet akademike, angazhimi ynë për përsosmëri vërehet në çdo aspekt të institucionit tonë.
Renditja e Webometrics është dëshmi e përkushtimit tonë për rritje të cilësisë së kërimeve dhe ekselencës në Universitetin “Haxhi Zeka”. Ajo pasqyron përkushtimin tonë ndaj përballjes me sfidat dhe përpjekjeve për përmirësim të vazhdueshëm.


Ndërsa analizojmë rritjen e vazhdueshme të UHZ-së ne riafirmojmë gjithashtu përkushtimin tonë ndaj misionit tonë për avancimin e njohurive, nxitjen e inovacionit dhe shërbimin ndaj shoqërisë. Suksesi ynë në renditjen e Ëebometrics nuk është thjesht një pasqyrim i arritjeve tona të së kaluarës, por edhe një katalizator për arritje edhe më të mëdha në të ardhmen.
Duke ecur përpara, UHZ do të shfrytëzojë të gjitha mundësitë për ndryshime pozitive, për të frymëzuar brezat e ardhshëm dhe për të bërë institucionin tonë një institucion të qëndrueshëm dhe të dëshirueshëm.
Mirënjohje për të gjithë ata që kanë kontribuar në suksesin e UHZ-së. Përkushtimi, pasioni dhe mbështetja juaj e palëkundur kanë qenë të rëndësishme në rankimin e Universitetit “Haxhi Zeka”. Le ta vazhdojmë këtë rrugëtim së bashku me energji dhe vendosmëri, të sigurt në aftësitë tonë për të formuar një të ardhme më të ndritshme për brezat që do të vijnë.

Webometrics është një prej rangimeve më të rëndësishme botërore, i zhvilluar nga Këshilli i Lartë i Kërkimit Shkencor (Consejo Superior de Investigaciones Cientificas – CSIS), me qendër në Madrid si njësi e Ministrisë së Arsimit të Spanjës.

Translate »