fbpx
Unioni i Studentëve te Kosovës

Unioni i Studentëve te Kosovës

Unioni i Studentëve te Kosovës, organi më i larte perfaqesues i te gjithe studenteve të Republikes së Kosoves, me struktura te reja udheheqëse!
Prishtine, datë 10 Korrik 2018, u mbajten zgjedhjet e Unionit te Studenteve të Kosovës ku u zgjodh struktura e re udheheqese e ketij organi.
Parlamenti studentor ksaj radhe delegoi 3 anëtar në Asamblenë e përgjithshme si përfaqësues të Universitetit Haxhi Zeka, të cilët janë:
Kaltrina Arifaj
Detroit Rrahmonaj
Ermir Çitaku.
Ku Kaltrina Arifaj u zgjedh anëtare e këshillit Drejtues të USK-sē.
Gjithashtu u nda mirënjohje për Prof.Dr.Sabiha Shala për kontributin e dhënë për USK-në.
USK ështe organi më i larte i perfaqesimit të studenteve në Kosovë , ku për një kohë të shkurter ka arritur ti prek sukseset jashtë kufinjëve të Kosovës , me vizita jashtë vendi per qellime shkencore,
studimore, dhe inovative, duke e perfaqesuar Kosoven në shume konferenca, dhe konventa nderkombetare.
Kryetare e USK-së u zgjodh Krenare Çerkini  nga Kolegji AAB.

Urime te gjithëve, dhe suksese dhe pune te mbare ne ketë mandat dy vjeçar.

[Best_Wordpress_Gallery id=”99″ gal_title=”delegatet e usk”]

Translate »