fbpx
UHZ nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “Onix Spa”

UHZ nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “Onix Spa”

Rektori i UHZ-së prof.dr. Armand Krasniqi ka nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi me ndërmarrjen hoteliere rehabilituese “ONIX SPA” – Banjë e Pejës, përkatësisht me drejtorin e ndërmarrjes Zt. Xhevdet Shoshi. Palët e marrëveshjes kanë pasur disa takime radhazi për të specifikuar mundësitë e bashkëpunimit, të cilat tashmë janë të përfshira dhe formalisht në këtë memorandum.

Kjo marrëveshje konsiston në angazhimin e të dy palëve për të ndërtuar një sistem bashkëpunimi përmes së cilit do të fuqizohet zhvillimi profesional, puna praktike dhe ngritja e kapaciteteve operuese të studentëve. Përmes kësaj marrëveshjeje, përfituesit më të mëdhenj do jenë studentët e Fakultetit të Menaxhimit në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis për shkak të ndërlidhjes së aktiviteteve të ndërmarrjes me programet studimore të kësaj njësie akademike.


Drejtori Shoshi konfirmoi vullnetin e tij të për të përkrah nevojat universitare, në të mirë të studentëve dhe perspektivës së tyre. Gjersa, rektori Krasniqi falënderoj atë dhe i shprehu mirënjohje për kontributin dhënë universitetit në këtë drejtim.

Translate »