fbpx
UHZ-ja përfituese e ERASMUS+ ICM me universitetin La Sapienza/Romë

UHZ-ja përfituese e ERASMUS+ ICM me universitetin La Sapienza/Romë

Universiteti “Haxhi Zeka” në kuadër të aplikimeve me universitete të ndryshme europiane për projektet ERASMUS+ ICM (KA171), është përfitues për shkëmbim të personelit dhe studentëve me universitetin La Sapienza në Romë/Itali. Lajmi është bërë i ditur nga Zyra për Ndërkombëtarizim e La Sapienza dhe në fund të muajit shtator oe fillimi i tetorit UHZ do të njoftohet mbi detajet e shkëmbimeve të personelit dhe studentëve. Kjo është një mundësi e mirë për ligjërim, trajnim dhe hulumtime me universitetin La Sapienza për periudhën 2022 – 2025.

One thought on “UHZ-ja përfituese e ERASMUS+ ICM me universitetin La Sapienza/Romë

Comments are closed.

Translate »