Udhëtimi studimor në Taiwan

Prorektorja për Mësimdhënie dhe Çështje Studentore, Prof.Ass.Dr. Sabiha Shala ishte pjesë e delegacionit të udhëtimit studimor të organizuar nga EBRD, nga data 10 deri me 12 Prill në Taiwan.
Gjatë kësaj vizite, ajo vizitoi Institutin për Industrinë e Informacionit, Agjencinë për Zhvillimin e Fuqisë Punëtore, Universitetin Hungkuang, etj.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.