Dita Botërore e Tokës në UHZ

Dita Botërore e Tokës në UHZ

Për të shënuar Ditën Botërore të Tokës, përveç dhjetëra studentëve, pjesëmarrës kishte edhe nga stafi akademik dhe administrativ i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.

Ky organizim i mbjelljeve të luleve dhe bimëve dekorative u bë në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte sensibilizimin dhe edukimi për ruajtjen dhe zhvillimin e mjedisit jetësor.


Rektori i UHZ-së Prof.Dr. Fadil Millaku tha që ne duhet të kujdesemi çdo ditë për natyrën dhe gjithmonë si qëllim i ynë duhet të mbetet mbrojtja thelbësore e planetit Tokë dhe të gjitha resurseve të saj nga ndotja.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.