fbpx
U shënua Dita Ndërkombëtare e Studentit

U shënua Dita Ndërkombëtare e Studentit

U shënua Dita Ndërkombëtare e Studentit

Në ditën ndërkombëtare të studentit në Universitetit ”Haxhi Zeka” u fol për iniciativën e klubeve të studentëve në njësitë akademike, me qëllim të krijimit të aktiviteteve rekreative e sportive, të cilat do të krijojnë afërsi dhe bashkëpunim në mes të studentëve të fushave të ndryshme.
Po ashtu, Rektori Prof.Dr. Fadil Millaku, në pjesën e tij praktike të ligjëratës, për studentët e Agrobiznesit, urojë për këtë ditë studentët dhe kërkoi që të jenë pjesë e klubeve të tilla, për të trasuar rrugën drejt një shoqërie të shëndoshë dhe të suksesshme.

Translate »