fbpx
U mbajt testi për provim pranues të studentëve në nivelin Master

U mbajt testi për provim pranues të studentëve në nivelin Master

U mbajt testi për provim pranues të studentëve në nivelin Master
Rektori, Prof.Dr. Fadil Millaku me Prorektorët , Prof.Ass.Dr. Sabiha Shala, Prof.Asoc.Dr. Afrim Selimaj dhe Prof.Asoc.Dr. Ibish Mazreku, vizituan njësitë akademike për të parë nga afër procesin e testimit.
Rezultatet preliminare pritet të dalin nesër gjatë ditës!

Translate »