fbpx
Rektori priti në takim Kryetarin e Junikut

Rektori priti në takim Kryetarin e Junikut

Rektori priti në takim Kryetarin e Junikut
Rektori i UHZ-së, Prof. Dr. Fadil Millaku u takua sot me Kryetarin e komunës së Junikut, z. Agron Kuçi, me ç ‘rast diskutuan për bashkëpunimet e deri tanishme, si dhe të ardhmen e përbashkët, sidomos në fushat e turizmit, agrobiznesit, mjedisit dhe realizmin e praktikave të studentëve në këtë zonë.

Translate »