fbpx
Menaxhmenti u takua me stafin e ri akademik

Menaxhmenti u takua me stafin e ri akademik

Menaxhmenti u takua me stafin e ri akademik
Menaxhmenti i UHZ-së u takua, sot me stafin e ri akademik të cilët do të jenë pjesë e Universitetit “Haxhi Zeka”, Rektori ju urojë mirëseardhje dhe suksese në jetën e tyre akademike!

Translate »