fbpx
U mbajt provimi pranues për afatin e dytë të studimeve bachelor 2023/2024

U mbajt provimi pranues për afatin e dytë të studimeve bachelor 2023/2024

Në ambientet e pesë fakulteteve të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) u mbajt provimi pranues për afatin e dytë të studimeve bachelor për vitin akademik 2023/2024. Me këtë rast, rektori i UHZ-së, Prof.dr. Armand Krasniqi, dhe stafi akademik i fakulteteve përkatëse iu uruan suksese studentëve.

Fakulteti i Biznesit (FB)

Fakulteti Juridik (FJ)

Fakulteti i Menaxhimit në Turizëm, Hotelieri dhe Mjedis (FMTHM)

Fakulteti i Agrobiznesit (FAB)

Fakulteti i Arteve (FA)

Translate »