fbpx
Trajnim për Debatin Formal BP(British Parlamentary) i organizuar nga Debate Center

Trajnim për Debatin Formal BP(British Parlamentary) i organizuar nga Debate Center

Me datën 03.12.2019 në ora 15:00 në Sallen A2 të Objektit A, në Fakultetin e Biznesit, të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, do mbahet takimi i radhës me klubin e debatit të UHZ-së. Në klub të debatit janë edhe disa vende të lira. Prandaj, nëse keni interes për të zhvilluar mendimin kritik, artikulimin dhe strukturimin e mendimit dhe nëse ju pëlqen të udhëtoni dhe takoni njerëz të rinj, ejani në takim sepse studentë si ju po presim!

Trajnimet do të mbahen nga trajner vendor dhe të huaj. Gjuha në të cilën do të mbahet trajnimi është gjuha angleze.

Translate »