fbpx
Thirrje për pjesëmarrje në Konferencë Ndërkombëtare

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencë Ndërkombëtare

Universiteti Maltepe ka hapur thirrje për aplikim për studentët e Baçelor, Master dhe Ph.D në Konferencën e 9-të Internacionale të Studentëve Maltepe University International Student Congress On Humanities And Social Sciences – HUMSOS me temën kryesore: Adaptation to Pandemic and the New Future.

Lidhur me temat, afatet për dërgim të abstrakteve dhe udhëzime të tjera, ju lutem shih dokumentin më poshtë:

HUMSOS Call for Paper

Translate »