fbpx
Ftesë për pjesëmarrje në Gjykim të Simuluar

Universiteti Haxhi Zeka në Pejë, ju bënë ftesë të merrni pjesë në realizimin e Gjykimit të
Simuluar nga studentët e vitit të tretë të Fakultetit Juridik, me datë 19.03.2021 (e premte),
duke filluar nga ora 12:00 në Fakultet Juridik.
Ky aktivitet realizohet në kuadër të lëndës Klinika Juridike Penale me ligjerues Dr. Sc. Agim
Kurmehaj.
Vëmendje:
Gjatë prezencës tuaj, ju lutem që të respektoni masat për mbrojtje ndaj COVID-19, duke
bartë maskën dhe duke mbajtë distancën e mjaftueshme.

Translate »