fbpx
Punë praktike me pagesë për studentë nga SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Punë praktike me pagesë për studentë nga SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Njoftohen studentët e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, se Kompania e Sigurimeve SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA SH.A – Dega Pejë, ofron punë praktike me pagesë për studentët që janë në vitin e fundit të studimeve ose në studimet master pranë Universitetit Haxhi Zeka në Pejë.

Dokumentet e kërkuara janë:

  • CV
  • Letër Motivuese
  • Çertifikata e notave (nga sistemi elektronik SEMS).

Për të aplikuar duhet që dokumentet e mësipërme t’i dërgoni në email adresën [email protected] dhe në subjekt të shkruani Aplikim për Punë Praktike – Pejë.

Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve është data 15 mars 2021 në ora 16:00

Praktikantët e përzgjedhur në listë të ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Praktikantët e pranuar do të sistemohen në Degën e kompanisë në Pejë, në sektorin e shitjes së produkteve siguruese.

Translate »