fbpx
Thirrje për Konferencë Shkencore Studentore nga Universiteti i Tiranës

Thirrje për Konferencë Shkencore Studentore nga Universiteti i Tiranës

Universiteti i Tiranës fton studentët e interesuar dhe hulumtuesit e rinj për pjesëmarrje në Konferencën Shkencore Studentore “Kërkimi Shkencor dhe Edukimi në Perspektivën e Studentëve dhe Studiuesve të Rinj – UT flet me zërin e studentëve”.

Për informacion të detajuar klikoni linkun e mëposhtëm:

Translate »