fbpx
THIRRJE PËR APLIKANTË – 2022 ICDF INTERNATIONAL HIGHER EDUCATION SCHOLARSHIP PROGRAM

THIRRJE PËR APLIKANTË – 2022 ICDF INTERNATIONAL HIGHER EDUCATION SCHOLARSHIP PROGRAM

ICDF International Higher Education Scholarship Program është një program i cili mbulon shpenzimet për udhëtimin, shkollimin, sigurimin, literaturën si dhe një kompensim mujor për studentët e pranuar.

Nën këtë kornizë, qytetarët nga vendet si: Hungaria, Serbia, Bosnia dhe Herzegovina, Mali i Zi, dhe Kosova janë të pranueshëm të aplikojnë për programe të MASTER-it ose PhD në universitetet e caktuara (Për të parë universitetet ju lutem klikoni këtu.

Kandidatët së pari duhet të aplikojnë për pranim në programet e ofruar nga universitetet. Çdo kandidat mund të aplikojë për një nivel studimi. Përveç kësaj, kandidatët duhet të aplikojnë online për bursë dhe të dërgojë dokumentet e kërkuar në Taipei Representative Office në Hungari me postë jo më larg se data 15 mars 2022. Adresa e postës është:

Taipei Representative Office Hungari

Rakoczi Street 1-3

Budapest 1088

Hungary

Më shumë informata shfletoni:

https://www.icdf.org.tw/ct.asp?xItem=12505&CtNode=30491&mp=2

Referenca të dobishme:

  1. 2022 Study_Programs_for_2022_Scholarship_Application (MA_PhD)
  2. 2022 Master’s or PhD programs application deadlines
  3. Apply for ICDF Scholarship on-line
https://www.icdf.org.tw/ct.asp?xItem=12509&CtNode=30320&mp=2

Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar – UHZ

Translate »