fbpx
Takim monitorues nga zyra ERASMUS+,

Takim monitorues nga zyra ERASMUS+,

Takim monitorues nga zyra ERASMUS+, ndërmjet Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe Kolegjit Universum, në projektin STEPS


Gjatë takimit të mbajtur ndërmjet UHZ-së dhe Kolegjit Universum, i cili ishte i monitoruar nga zyra ERASMUS+, u diskutua rreth të arriturave të projektit STEPS deri më tani, dhe hapave që do të ndërmerren në të ardhmen, përkatësisht programit të nivelit master ‘MSc in Sustainable Food Production System’.
Në kuadër të këtij takimi u vizituan edhe laboratorët në Fakultetin e Agrobiznesit, ku u pa nga afër procesi i punës dhe mësimit që zhvillohet në këtë njësi.

Translate »