fbpx
Paraqitja e provimeve për afatin e prillit

Njoftohen studentët e nivelit bachelor dhe master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se u lejohet mbajtja e dy provimeve në afatin e prillit.
Paraqitja e provimeve fillon me 29.05.2020 (e premte) dhe përfundon me 03.06.2020 (e mërkure).


Ndërsa mbajtja e provimeve fillon nga data 05.06.2020 (e premte) dhe përfundon me 14.06.2020 (e diele).

Translate »