fbpx
Takim me maturantët e Shkollës së Mesme Ekonomike “Ali Hadri” në Pejë

Takim me maturantët e Shkollës së Mesme Ekonomike “Ali Hadri” në Pejë

Si vazhdimësi e aktiviteteve të promovimit të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, përfaqësues nga UHZ kësaj radhe u takuan me maturantët e Shkollës së Mesme Ekonomike “Ali Hadri” në Pejë.

Për maturantët e kësaj shkolle, sikur për ata të shkollave të tjera, u promovua oferta programore dhe mundësitë që i’u ofrohen atyre gjatë studimeve në UHZ. Vlenë të theksohet se drejtimet që ofrohen në këtë shkollë janë në ndërlidhje të ngushtë me programet e studimit në UHZ, çka paraqet lehtësi për maturantët që vazhdojnë studimet tek ne.

Universiteti ynë i mirëpret të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të jenë studentët tanë të arshdhëm.

Translate »