fbpx
Takim me maturantët e Gjimnazit “Luigj Gurakuqi” dhe Shkollës së Mesme Teknike “Fehmi Agani” në Klinë

Takim me maturantët e Gjimnazit “Luigj Gurakuqi” dhe Shkollës së Mesme Teknike “Fehmi Agani” në Klinë

Në kuadër të aktiviteteve të promovimit të ofertës programore të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, përfaqësues nga UHZ patën takim me maturantët e Gjimnazit “Luigj Gurakuqi” dhe Shkollës së Mesme Teknike “Fehmi Agani” në Klinë.

Gjatë këtyre vizitave ata i informuan maturantët për ofertën e studimeve të UHZ-së, përfshirë programet e studimeve që ofrohen në secilin nga pesë fakultetet që operojnë në kuadër të universitetit.

Universiteti Haxhi Zeka në Pejë i ka dyert e hapura për të gjithë maturantët që duan të bëhen studentë të institucionit tonë.

Translate »