fbpx
Takim me maturantët e Gjimnazit Hajdar Dushi – Gjakovë

Takim me maturantët e Gjimnazit Hajdar Dushi – Gjakovë

Ekipi i deleguar nga Universiteti Haxhi Zeka në Pejë, sot zhvilloi takim me maturantët e Gjimnazit Hajdar Dushi në Gjakovë. Qëllimi i këtij takimi, si në të gjitha rastet tjera, ishte promovimi i ofertës programore të Universitetit Haxhi Zeka.

Drejtori, stafi dhe maturantët e kësaj shkolle kishin organizuar një pritje mjaft mbresëlënëse për ekipin e UHZ-së. Këta të fundit prezentuan ofertën e studimeve për pesë njësitë akademike. Po ashtu, ata dhanë detaje me rëndësi për maturantët dhe jetën e tyre studentore në UHZ.

U tregua se në UHZ studenti vendoset çdo herë në qendër dhe të gjitha proceset përshtaten dhe organizohen për të mirën e studentëve.

Dyert e Universitetit Haxhi Zeka janë të hapura për të gjithë maturantët e interesuar që të bëhen studentë tek ne.

UHZ ju mirëpret dhe ju garanton cilësi në arsimimim tuaj.

Translate »