fbpx
Dita Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve Arkeologjike

Dita Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve Arkeologjike

18 Prilli është Dita Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve Arkeologjike. Me rastin e kësaj dite, Fakulteti i Menaxhimit në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis i Universitetit Haxhi Zeka në Pejë organizoi aktivitete për studentët e vet.

Studentët e FMTHM të shoqëruar nga profesorët prof.dr Afrim Selimaj dhe prof.dr Bedri Millaku, ishin në vizitë në Muzeun e Pejës. Aty ata e vizituan ekspozitën arkeologjike. Më pas vizituan lokalitetin arkeologjik të periudhës së Dardanisë “Gradinë” apo qytetin e vjetër të Pejës.

Studentët u ndanë mjaftë të kënaqur duke synuar në bashkëpunime të mëtutjeshme.

Translate »