fbpx
Takim Kordinues me përfaqësuesit e projektit “Private Partnerships strengthen Higher Education”

Takim Kordinues me përfaqësuesit e projektit “Private Partnerships strengthen Higher Education”

Pro rektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar, Prof.Dr Edmond Beqiri, Dekani I Fakultetit te Agrobiznesit, Prof. Dr Nexhdet Shala dhe Arbërora Haxhija, Drejtoreshë e zyrës për bashkëpunim ndërkombëtar në UHZ kanë pritur në takim përfaqësuesit e projektit “Private Partnerships strengthen Higher Education” në partneritet me Universitetin SHtetëror të Iowa’s  dhe Universitetin e Iowa’s  për kordinimin e aktiviteteve të projektit për vitin 2024.

Në takim u diskutua për aktivitetet dhe rezultatet e arritura  dhe u diskutuan  punët dhe aktivitetet në vitin e dytë të projektit pesëvjeqar.

Translate »