fbpx
Sqarim rreth paraqitjes së provimeve

Sqarim rreth paraqitjes së provimeve

Njoftohen studentët e nivelit bachelor të cilët nuk janë përsëritës, së në afatin e provimeve të prillit mund t’i paraqesin vetëm provimet e semestrit paraprak dimëror I, III, V, VII.

Studentët të cilët nuk janë përsëritës, e që gjatë paraqitjes së provimeve mund të kenë gabuar dhe të kenë paraqitur provime të semestrit veror II, IV, VI, VIII, duhet të lajmërohen në zyrën e IT-së në fakultetin përkatës, më së largu deri nesër, me datë 03.06.2020, për t’i përmirësuar këto gabime. Në të kundërtën nuk ju lejohet hyrja në provime.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Please follow and like us: