fbpx
Webinar “Shkathtësitë e prezantimit”

Njoftohen të gjithë studentët dhe të diplomuarit e Universitetit “Haxhi Zeka” në
Pejë, se këtë të enjte, me datë 04.06.2020, nga ora 15:00, Zyra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me GIZ DIMAK do të mbajë webinar me temën “Shkathtësitë e prezantimit”, në ambiente pune, në ekip, për nevoja të promovimit, etj. Në prezantimin e këtij webniari do të ofrohen sqarime dhe informata rreth:
• Prezantimit;
• Prezantuesit;
• Audiencës;
• Tipeve të prezantimit;
• Kanaleve të prezantimit;
• Natyrës së prezantimit;
• Fazave të prezantimit;
• Gjuhës së trupit;
• Këshillave teknike për përgatitjen e materialeve të prezantimit.

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në webinar, duhet të regjistrohen në linkun e mëposhtëm:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSMasdl-9iwx7-EGCpBIBjhFIbiDB4nY2I7yephmwalSAZrQ/viewform

Translate »