fbpx
Të dashur studentë të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë

Të dashur studentë të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë

Ju njoftojmë se për shkak të pandemisë COVID – 19, me rastin e pjesëmarrjes në provime duhet të jeni të pajisur më masa mbrojtëse (doreza dhe maska), si dhe duhet ta ruani distancën në përputhje me rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Republikës së Kosovës.

Vërejtje: Në rast se nuk jeni të pajisur me këto pajisje, nuk ju lejohet pjesëmarrja në provime.


Suksese në provime!
Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Translate »