fbpx
Sesion informues: IPKO UNI Tournament

Sesion informues: IPKO UNI Tournament

esion informues: IPKO UNI Tournament

Të nderuar studentë, 👩‍🎓👨‍🎓
👉IPKO po organizon turneun e parë universitar esports në Kosovë. Nëse ju pëlqen të luani videolojëra dhe jeni të interesuar të përfaqësoni fakultetin tuaj në këtë aktivitet, të hënën me datë 07.02.2022 në ora 18:00 mund të kuptoni më shumë informata rreth kritereve për pjesëmarrje.

👉IPKO is organising the first University esports tournament in Kosovo, at the end of February of this year. If you like to play video games and are interested in representing your faculty in an online esports tournament, tune in to the linked Google Meet on Monday 07.02.2022. at 18:00, when Vladimir Simovic will present to you the event itself and answer any questions about it. The presentation will be done in English.

👉Link to meet: https://meet.google.com/mgk-mqxn-ia

Translate »