fbpx
Rezultatet Preliminare nga Zgjedhjet Studentore 2017

Sot, me datë 24 Maj 2017 Universiteti “Haxhi Zeka” mbajti zgjedhjet e treta të përgjithshme studentore në përputhje me statutin dhe rregulloren për zgjedhjet e përgjithshme. Menaxhmenti i Universitetit falënderon të gjithë studentët dhe Organizatat Studentore për pjekurinë dhe vlerat demokratike që kanë treguar gjatë këtij procesi zgjedhor.
Të bashkangjitur në këtë njoftim rezultatet preliminare të shpallura nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

 

 

 

 

 

Translate »