fbpx
Njoftim për zgjedhje të Përgjithshme në Universitetin Haxhi Zeka

Njoftim për zgjedhje të Përgjithshme në Universitetin Haxhi Zeka

Njoftim
Zgjedhjet e përgjithshme do te mbahen nesër me date 26 Maj 2017,

Më poshtë gjeni te bashkangjitur listat me emra të kandidatëve,

Mbështetur ne rregullat dhe procedurat për zgjedhjet e Përgjithshme ne Universitetin Haxhi Zeka ne Peje sipas nenit 19, Vendvotimet do te hapen nga ora 8 deri 16.

Personeli Administrativ – Senat

Fakulteti i Agrobiznesit – Administrata

Fakulteti i Agrobiznesit – Senat

Fakulteti i Arteve – Administrata

Fakulteti i Arteve – Senat

Fakulteti i Biznesit – Administrata (Jo Akademik)

Fakulteti i Biznesit – Personeli Akademik

Fakulteti i Biznesit – Senat

Fakulteti Juridik – Administrata

Fakulteti Juridik -Senat

Fakulteti i MTHM -Administrata

Fakulteti i MTHM- Senat

Translate »