fbpx
Rektori priti në takim përfaqësues të Yunus Emre

Rektori priti në takim përfaqësues të Yunus Emre

Rektori Prof. dr Armand Krasniqi mirëpriti në takim përfaqësuesë dhe koordinatorin Ramazan Yilmaz.

Në përpjekje për të promovuar shkëmbimin kulturor dhe shprehjen artistike, rektori i Universitetit Haxhi Zeka, u takua me një përfaqësues nga Yunus Emre, një organizatë e njohur kulturore. Qëllimi i takimit ishte të diskutohej mënyra se si të dy entitetet mund të punonin së bashku për të krijuar një kalendar të fuqishëm të ngjarjeve kulturore dhe artistike për komunitetin.

Takimi ishte shumë produktiv, ku të dyja palët shprehën angazhimin e tyre për nxitjen e krijimtarisë dhe promovimin e eventeve në të ardhmen e afërt. Gjithashtu u ra dakord që të ketë mundësi që studentët të angazhohen me artistë dhe të marrin pjesë në aktivitete kulturore.

Bashkëpunimi ndërmjet UHZ-së dhe Yunus Emre përfaqëson një hap pozitiv përpara për peizazhin kulturor të rajonit. Me të dy entitetet që punojnë së bashku, parashikohet që të ketë një bollëk ngjarjesh kulturore emocionuese për të pritur në muajt dhe vitet e ardhshme.

Ky partneritet që rektorit pritet ta zyrtarizojë shumë shpejt në ditë në vijim dhe Yunus Emre është vetëm një nga iniciativat e shumta që synojnë promovimin e shkëmbimit kulturor dhe shprehjes artistike. Është një dëshmi e rëndësisë që u jep këtyre vlerave nga Universiteti Haxhi Zeka, dhe përkushtimi për të ofruar mundësi për anëtarët e komunitetit që të angazhohen dhe të përjetojnë artet.

Translate »