fbpx
Rektori Millaku ju uron festat e fundvitit!

Rektori Millaku ju uron festat e fundvitit!

I dashur personel akademik dhe administrativ,

Po lemë pas një vit që ishte shumë sfidues për të gjithë ne që jemi pjesë e Universitetit “Haxhi Zeka” Pejë, një vit i sukseseve për Universitetin tonë, andaj më lejoni si Rektor i UHZ t’ ju përgëzoj për punën dhe sukseset e arritura gjatë këtij viti dhe t’ ju uroj juve, familjeve tuaja dhe gjithë të dashurve tuaj festat e fundvitit. Uroj të keni shëndet dhe të kaloni çaste të këndshme në këtë kohë të pazakontë të Pandemisë.

Shëndet dhe suksese të reja në vitin 2021.

Translate »