fbpx
Njoftim për ditë pushimi

Njoftim për ditë pushimi

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, që sipas ditëve të kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, me rastin e Krishtlindjeve Katolike me datë 25 dhjetor 2020 (e premte) do të jetë ditë pushimi.

Translate »