fbpx
Ligjëratë online nga ZZhK dhe YIHR

Ligjëratë online nga ZZhK dhe YIHR

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, se me datë 24.12.2020, duke filluar nga ora 14:00, Zyra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me organizatën Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) organizon ligjëratë online.

Ligjërata organizohet në kuadër të implementimit të projektit “Të rinjtë për drejtësi” dhe do të mbahet në platformën Google Meet.

Për të ndjekur këtë ligjëratë, ju lutem të regjistroheni në linkun e mëposhtëm:

meet.google.com/jpu-iwau-pki 

Translate »