fbpx
Qeverisja Lokale dhe Shoqeria Demokratike

Qeverisja Lokale dhe Shoqeria Demokratike

 Ligjeratat do te fillojne nga data 25 Nentor 2017 duke filluar nga ora 11:00 ne Universitetin Kadri Zeka ne Gjilan, Salla A-34.
Ardhja e te gjithe studenteve qe jane pranuar ne kete program eshte e obliguar.
Ne kete dite do te behet shpalosja e syllabuseve dhe do te fillohet me procesin e ligjeratave dhe dhenies se detyrave/seminareve dhe puneve te tjera per studentë.
Poashtu do te diskutohet menyra e vazhdimit te procesit te ligjeratave dhe ushtrimeve.
Translate »