fbpx
Prorektorja Shala ka pritur në takim përfaqësueset e zyrës ERASMUS Plus

Prorektorja Shala ka pritur në takim përfaqësueset e zyrës ERASMUS Plus

Me datë 30.10.2020 në Universitetin Haxhi Zeka në Pejë, është zhvilluar takim në mes të Prorektores për Mësimdhënie dhe Çështje Studentore Prof. Asoc. Dr. Sabiha Shala dhe Drejtoreshën e Zyrës së Erasmus Plus znj. Jehona Lushaku, si rezultat i vizitave monitoruese rreth zbatimit të projektit ‘’Legal Clinics in service of vulnerable groups: Enhancing the employability of Law students through practical education’’.
Përgjatë diskutimi në këtë takim, Prorektorja Prof. Asoc. Dr. Sabiha Shala në cilësinë e koordinatores së projektit i njoftoj pranishmit rreth arritjes së objektivave të këtij projekti dhe sfidave që kanë përcjell projektin në fjalë, për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19.
Në këtë takim të pranishëm ishin Sekretari i Përgjithshëm Msc. Astrit Ademaj, Prof. Ass. Dr. Mimoza Hyseni, Drejtori për Mësimdhënie dhe Çështje Akademike në UHZ-së si dhe Blerina Zjaqa, zyrtare në Zyrën ERASMUS Plus.

[Best_Wordpress_Gallery id=”242″ gal_title=”Prorektorja Shala ka pritur në takim përfaqësueset e zyrës ERASMUS Plus”]

Translate »