fbpx
Prorektorja Drita Begolli u nderua me titullin “Misionare e Kulturës Kombëtare”

Prorektorja Drita Begolli u nderua me titullin “Misionare e Kulturës Kombëtare”

Prorektorja Drita Begolli u nderua me titullin “Misionare e Kulturës Kombëtare”

Sot në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, Prorektorja për mësimdhënie, çështje studnetore dhe kërkime shklencore, Prof. Ass. Drita Begolli u nderua me titullin “Misionare e Kulturës Kombëtare” nga Unioni Artistik Kombëtar Shqipëtar. Ky titull sipas Kryetarit të Unionit, z. Azgan Haklaj është për kontributin e dhënë ndër vite në radio, televizion, teatër, film dhe arsim. Në fjalën përshëndetëse Rektori i UHZ-së, Porf. asc. Dr. Naser Mrasori falendërojë Unionin Artistik Kombëtar Shqipëtar për këtë titull, i cili tha se ky vlerësim, jo vetëm që nderon Prorektoren por edhe gjithë Unvieristetin “Haxhi Zeka”.

Translate »