fbpx
Ftesë

Ftesë

Ju ftojmë që nesër me dt.24 nëntor në ora 14:00, në amf. 1, në fakultetin juridik të merrni pjesë në ceremoninë e ndarjes së titullit të nderit “Misionare e Kulturës Kombëtare” , për kontributin e dhënë në radio, televizion, film, teatër dhe arsim. Ky titull i ndahet Prorektores për mësimdhënie, çështje studentore dhe kërkime shkencore, Prof. ass. Drita Begolli.

Këtë titull nderi e ndanë Unioni Artistik i Kombit Shqiptar.

Translate »