Njoftim

Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” që shkolla ndërkombëtare e biznesit në Trieste të Italisë, ndanë bursa për studentët e interesuar në studimet master në sigurime dhe menaxhim të riskut. Më poshtë gjeni linkun dhe të dhënat rreth aplikimit.

Linku me të dhëna

Please follow and like us: