fbpx
Promovohet Libri

Studentët e Fakultetit të Arteve pajisen me njohuri të reja nga libri më i ri “Bazat e teorisë dhe instrumentet muzikore” Biblioteka universitare që nga data 19 Prill 2018 është pajisur me librin më të ri, për studentët e Fakultetit të Arteve, “Bazat e teorisë dhe instrumentet muzikore” me autor Arsim Kelmendit.

 

Ky libër do të jetë bazë e zhvillimit të njohurive në fushën akademike të përdorimit dhe krijimit të veprave muzikore artistike të studentëve, jo vetëm në këtë njësi akademike por edhe në vend. Në panel ishin: Dekani i Fakultetit Prof.asoc Hysen Nimani, si dhe recensionistet Prof. Valton Beqiri, Prof.ass. Drinor Zymberi.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”69″ gal_title=”Promovohet Libri”]

Translate »