fbpx
Njoftim

Universiteti “Haxhi Zeka – Pejë

FAKULTETI I BIZNESIT

Njoftim

 

Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka”, se me datën 25.04.2018, në orën 14.00 (e mërkure) në Fakultetin e Biznesit, Salla A-5, do të mbahet një ligjëratë nga drejtori i “Shoqata se Sigurimeve të Kosovës”, z. Sami Mazreku.

Janë të ftuar të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master të të gjitha njësive akademike të UHZ-së në ligjëratën me temë: “Industria e Sigurimeve në Kosovë dhe risqet në sigurime”

Ky është një rast i mirë që studentët ta shfrytëzojnë për të marr njohuri të përgjithshme nga personi përgjegjës për sigurime , ku me ç’rast studentët mund të njoftohen gjithashtu edhe për organizimin e trajnimeve për licencimin e  agjentëve të sigurimeve.

 

 

Data dhe Vendi:

25.04.2018, Ora 14:00

Fakulteti i Biznesit – Objekti A, salla A5

Organizuar nga:

QZHK – Fakulteti i Biznesit,

Translate »