fbpx
Priten në takim një delegacion nga Iowa, e SHBA -së

Priten në takim një delegacion nga Iowa, e SHBA -së

Rektori i UHZ -së Prof.Dr. Fadil Millaku ,dhe menaxhmenti i tij priten në takim një delegacion nga Iowa, e SHBA -së . Pjesëmarrës në ketë takim ishin nga Universiteti Drake znj.Janet McMahill, z.Matthew Hayden, znj.Annique Kiel si dhe Presidenti i DMACC z.Rob Denson.Interesimi i Tyre ishte bashkëpunimi me institucionet e arsimit në Kosovë si dhe implementimi i marrëveshjeve qe kohe me pare kishte nenshkruar Ministri i Arsimit Shkences dhe Teknologjise z .Arsim Bajrami në SHBA .Delegacioni pos takimit qe kishte me menaxhamentin e UHZ-së,ata vizituan kampusin Universitar sallat e mesimit takuan studentet, gjitheashtu shprehen gatishmerine per mbeshtetjen e Universitetit “Haxhi Zeka ” në Pejë.

 

 

 

 

 

Translate »