fbpx
Parlamenti Studentor

Parlamenti Studentor

Universiteti Haxhi Zeka, sot me datë 23/06/2017 beri konstituimin e këshillave studentore neper njësi akademike dhe u zgjedh perbërja e re e parlamentit studentor :

Kryetare Kaltrina Arifaj,

 

 

 

 

 

Translate »