Mirësevini!

Mirësevini!

Ditët e Hapura për vitin akademik 2017/18

Njoftohen studentët, të cilët janë të interesuar të studiojnë në programet Bachelor të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me 6 dhe 7 Korrik 2017, nga ora 10:00 deri në14:00 do të kenë mundësi të informohen në detaje rreth programeve të studimit, në hapësirat e njësive akademike: Fakulteti i Biznesit , Fakulteti i MTHM-së, Fakultetit i Agrobiznesit dhe Fakulteti i Arteve.

Translate »