fbpx
Prezantimi në Universitetin e Tiranës nga Prof.asoc.dr Vehbi Miftari 

Prezantimi në Universitetin e Tiranës nga Prof.asoc.dr Vehbi Miftari 

Një seminar i veçantë u organizua në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale, ku Prof.asoc.dr Vehbi Miftari, si profesor i Metodave të Kërkimit Shkencor dhe Shkrimit Akademik, prezantoi për studentët gjetjet e një hulumtimi të kryer mbi ndikimin e Covid-19 në zakonet e leximit.

Ky projekt i rëndësishëm dhe i përkushtuar është bërë i mundur falë përkrahjes dhe angazhimit të Universitetit “Haxhi Zeka” (UHZ). Studentët, së bashku me lektoren e lëndës “Metodologji e kërkimit në shkencat sociale”, Prof.asoc.dr  Brunilda Zenelaga, kontribuan në diskutime mbi sfidat me të cilat ata vetë përballen në lidhje me leximin akademik dhe krahasuan kontekstin e tyre me atë të studentëve në Republikën e Kosovës.

Translate »