fbpx
Mundësi bashkëpunimi ndërmjet UHZ-së dhe Institutit të Modelimeve në Biznes – Shqipëri

Mundësi bashkëpunimi ndërmjet UHZ-së dhe Institutit të Modelimeve në Biznes – Shqipëri

Rektori i UHZ-së, prof.dr. Armand Krasniqi priti sot në takim përfaqësues të IMB nga Shqipëria. IMB ëshët një institucion kredibil në Shqipëri në ofrimin e shërbimeve të programit AlphaWeb Business. Në këtë takim u diskutua mbi ofrimin e paketës ‘Alpha Mësimor” falas për mësimdhënësit dhe studentët të cilët janë të interesuar për të përfituar dhe pwr t’u certifikuar nga ky program.

Aftësimi i studentëve për tregun e punës është objektivi kryesor i UHZ-së dhe rektori Krasniqi falenderoj përfaqësuesit e Institutit të Modelimeve në Biznes për gadishmërinë dhe profesoreshën e UHZ-së Vlora Berisha për identifikimin e partnerëve të rëndësishëm të cilët ndihmojnë në arritjen e objektivave të UHZ-së.

Translate »