fbpx
Po mbahen zgjedhjet studentore në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Po mbahen zgjedhjet studentore në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Po mbahen zgjedhjet studentore në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Menaxhmenti i UHZ-së, përfaqësues të Këshillit Drejtues dhe Dekanë e Profesorë vizituan qendrat e vendvotimeve në të gjitha njësitë akademike, me ç` rast i uruan dhe përgëzuan studentët për procesin zgjedhor.

Në këto zgjedhje studentore janë në garë pesë organizata studentore dhe 6265 studentë me të drejtë  vote.

Rezultatet preliminare pritet të dalin pak orë pas mbylljes së vendvotimeve. Hapja e vendvotimeve është bërë me kohë në ora 07:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00, procesi gjatë gjithë ditës është monitoruar nga KQZ-ja dhe anëtarët e caktuar më parë në qendra të vendvotimit.

IMG_9257

IMG_9262

IMG_9169

IMG_9217

IMG_9199

IMG_9246

IMG_9179

IMG_9220

Translate »