fbpx
Pjesëmarrja e përfaqësuesve të UHZ në seminarin e kontaktit me IAL të Holandës

Pjesëmarrja e përfaqësuesve të UHZ në seminarin e kontaktit me IAL të Holandës

Përfaqësuesit e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) kanë marrë pjesë në seminarin e kontaktit te organizuar nga zyra holandeze e ERASMUS +.

Seminari është mbajtur në Tiranë me datat 21 deri më 23 Qershor 2023. Pjesëmarrës në seminar ishin mbi 30 universitete nga Ballkani Perëndimor dhe Holanda. Qëllimi i seminarit është rrjetëzimi dhe identifkimi i bashkëpunimeve të mundëshme me Institucionet e Arsimit të Lartë (IAL) holandeze. Si edhe shkëmbimi i studentëve dhe personelit akademik.

UHZ ka mbajtur një sërë takimesh bilaterale me Universitetet holandeze me qëllim të identifikimit të bashkëpunimeve te mundshme ndërinstitucionale.

Translate »