fbpx
Pezullohen provimet e afatit të shtatorit

Pezullohen provimet e afatit të shtatorit

Njoftohen studentët e nivelit bachelor dhe master se për arsye të masave anti-covid të vendosuar nga Qeveria e Republikës së Kosovës dhe sipas rekomandimeve të IKSHPK – së, pezullohen të gjitha provimet e afatit të Shtatorit deri më dt. 26.09.2021.

Pas kësaj date do të njoftoheni më kohë për afatin e provimeve dhe formën e mbajtjës.

https://gzk.rks-gov.net/ActDetail.aspx?ActID=47927

Translate »